IVIVERNEXT AIHelpcentrum
Alle gidsenAccount en team

Een werkruimte en gegevens verwijderen

Een onomkeerbare verwijdering voorbereiden, verlenging stoppen en een onduidelijk resultaat controleren.

01

De juiste actie kiezen

‘Mijn account verwijderen’ in de instellingen verwijdert de werkruimte en de bijbehorende gegevens voor het team. Dit is geen gewone afmelding en schakelt niet alleen één lid uit.

Wilt u betalingen stoppen maar toegang houden tot de betaalde periode, annuleer dan de verlenging. Om één medewerker de toegang te ontzeggen, beheert u de status in Team.

02

Vóór het verwijderen

Deze actie is onomkeerbaar en vereist beheerderstoegang. Bewaar eerst de documenten en facturen die u nodig hebt.

Bestaat er een betaald abonnement, annuleer dan eerst de verlenging onder Abonnement en facturatie en controleer de bevestiging. Reken er niet op dat verwijderen van de werkruimte afschrijvingen bij Mollie stopt.

Verwijderen is geen terugbetalingsverzoek. Laat onduidelijke facturatie controleren voordat u verdergaat.

03

Verwijdering aanvragen

Bij verwijderen zijn meerdere diensten betrokken. Wacht op het resultaat en sluit de pagina niet meteen.

  1. Open Instellingen en ga naar de gevarenzone.

  2. Kies ‘Mijn account verwijderen’.

  3. Lees de waarschuwing en controleer of u de juiste werkruimte hebt geopend.

  4. Kies alleen ‘Definitief verwijderen’ als u deze werkruimte wilt verwijderen.

  5. Bij een geslaagde aanvraag keert u terug naar het aanmeldscherm.

04

Foutmelding of verdwenen toegang

Er kan een fout verschijnen terwijl de werkruimte al verwijderd is en een deel van de opruiming nog moet worden afgerond. Omgekeerd kan een externe controle het verwijderen blokkeren voordat de werkruimte verdwijnt.

Vernieuw eenmaal om de status te controleren. Klik niet herhaaldelijk op verwijderen als de werkruimte niet meer bereikbaar is of ‘Forbidden’ of ‘Niet geautoriseerd’ verschijnt. Geef support de werkruimtenaam, het tijdstip en de melding om het resultaat te laten bevestigen.

Een verdwenen werkruimte bewijst op zichzelf niet dat alle kopieën, back-ups of gegevens bij leveranciers onmiddellijk zijn gewist. Vraag support om verduidelijking als u een specifiek verzoek hebt.

Volgende gidsDe proefperiode begrijpen en een abonnement kiezen